Haber

Avcılar’da yalnız yaşayan kadın ölü bulundu

AVCILAR’da yalnız yaşayan ve kendisinden haber alınamayan Atanaska Dobreva Yordanova evinde ölü bulundu. Yordanova’nın köpeğinin kendisini beklerken bitkin düştüğü ortaya çıktı.

Avcılar’da köpeğiyle birlikte yaşayan 43 yaşındaki Atanaska Dobreva Yordanova, komşularının ve görüşmediği eşinin telefonlarına cevap vermeyince 112 Davet Merkezi’nden yardım istendi. Haber verilmesi üzerine adrese sağlık, itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi. Ekipler, Yordanova’nın yaşadığı apartmanın kapı kilidini kırarak içeriye girdi. Yordanova yerde yüzükoyun yatarken hareketsiz halde bulundu ve köpeği de yanında bitkin halde bulundu. Yordanova’nın sağlık ekiplerinin kontrolünde yaşamını yitirdiği belirlendi. Olay yerine gelen savcı ve belediye doktoru, ölmeden önce kusduğu anlaşılan kadının ölümünü şüpheli buldu. Yordanova’nın cenazesi, yapılan incelemelerin ardından Adli Tıp Kurumu Morguna kaldırıldı. Yordanova’nın köpeği ise Avcılar Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü ekibi tarafından teslim alındı. Sahibini uzun süre yerde hareketsiz görünce strese girdiği değerlendirilen köpek, ekipler tarafından sağlık kontrolünden geçirilecek.

Yordanova’nın vefatından üzüntü duyduklarını ifade eden komşular, “Dün gece köpeğin sesi duyuldu, sonra o ses kesildi. Oyun oynuyor sandım. Sonra uyudum. Bugün polis ve sağlık ekiplerini görünce , Acı haberi öğrendim.”

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Ankara nakliyat
Başa dön tuşu