Haber

Babadağ Belediye Başkanı Ali Atlı CHP’den adaylığını geri çekti

Babadağ Belediye Başkanı Ali Atlı, partisi CHP’den adaylık başvurusunu geri çektiğini belirterek; “64 gündür oyalıyoruz. Bir haftadır İl Başkanına ulaşamıyorum. Bunu ciddiyetsizlik ve nezaketsizlik olarak algılıyorum” dedi.

CHP’li Babadağ Belediye Başkanı Ali Atlı, Denizli Gazeteciler Cemiyeti (DGC) İlyas Haytan Toplantı Salonu’nda düzenlediği basın toplantısında adaylık başvurusunu geri çektiğini kamuoyuyla paylaştı. Lider Atlı; “31 Mart 2019’da Millet İttifakı’nın adayı olarak seçimlere katıldık ve kazandık. ‘Babadağ’ı Denizli’nin 5 ilçesinden biri yapma misyonuyla çıktığımız yolda ekip arkadaşlarımızla birlikte yoğun bir çaba sarf ettik. Mevcut belediye başkanı olarak süreç içerisinde hayata geçirmeyi planladığımız projeleri hayata geçirmek amacıyla partimizden 2. dönem için yeniden aday olduk. 28 Kasım’da görev yapmak istediğimizi duyurduk. Meclis üyelerimizle birlikte Babadağ’a hizmet etmek için. Son 64 gün partimize zarar vermemek için sessiz kaldık. Çünkü olaya kurumsal olarak bakıyoruz. Bu anlamda süreci bekledik. Bir belediye başkanını geciktirmek 64 gün boyunca şu anki pozisyonunda olan, telefon görüşmelerine cevap vermeyen ve ‘Bir sorun varsa, çözelim’ dediğimde cevap almadığımda, bizi gerçekten üzdü. Yetkili için adaylığımızı reddetmeye karar verdik Partimizin organlarının daha rahat hareket edebilmesi ve karar alabilmesi. “Partimize vazgeçtiğimizi bildirdik” dedi.

Görev süreleri boyunca kendilerine destek veren parti yöneticilerine teşekkür eden Başkan Atlı, “Biz her zaman parti kültürünü benimsemiş, parti kimliğine sahip bir grubun parçası olduk. Zarar etmemek için sessizce süreci bekledik. 64 günlük süre içinde kurumlara başvurduk. Partimizin önünü açmak için adaylığımızdan vazgeçtik. Bu süreci saygıyla sürdürdük. Haklarımızı aramanın zamanı geldiğini düşünüyorum. Biz artık Cumhuriyet Halk Partisi’nin adayı veya adayı değiliz. Tekrar aday olmamıza karar verilse bile bunu teşekkürle reddederiz. Bir kez arayıp ‘Babadağ ile ilgili projeleriniz’ dersen kimse ‘Biz ne yapacağız, kiminle yapacağız’ demedi. yola çıktık, nasıl bir çalışma yapacağız, bunu konuşalım. Ciddiye alınmadığımızı düşünüyorum. Bir haftadır İl Başkanına ulaşamıyorum. Bunu ciddiyetsizlik olarak kabul ediyorum ve nezaketsizlik olarak değerlendiriyorum” dedi.

Babadağlılardan son bir haftadır yeniden göreve talip olmak için ciddi bir talep geldiğini ve takımlarına büyük bir teveccüh gösterildiğini kaydeden Lider Atlı, arkadaşlarıyla yapacakları görüşmelerin ardından açıklama yapacaklarını sözlerine ekledi. Önümüzdeki dönemde seçime başka bir partiden mi yoksa bağımsız olarak mı gireceği konusunda bir grup var. – DENİZLİ

sultanhisar-haber.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Ankara nakliyat
Başa dön tuşu