Haber

BTS Üyesi Jungkook, Yanlışlıkla TikTok Hesabını Açıkladıktan Sonra ARMY’yi Karıştırdı!

BTS’in en genç üyesi Jungkook yine başardı. Sosyal medya işlerinde pek iyi olmadığını söylese de gerçek bir bağımlı olduğunu bildiğimiz küçük Z kuşağı bebek Jungkook yanlışlıkla kendi TikTok hesabını ifşa etti. Yahu, Instagram’ı kullanamayan ve kapatan çocuksun, TikTok’un nesi var bebeğim! ?

Bildiğiniz gibi Jeon Jungkook, 14 Temmuz’da yayınladığı Seven single’ı ile tüm dünyayı salladı.

Elbette bu konuda şaka yapmıyoruz. BTS üyeleri tek tek askere gitmeye karar verdikten sonra orta yol verdiklerini açıkladılar. Herkes solo işine dönerken Suga, J-Hope, RM ve Jimin’in albümleri ve single’ları birer birer yayınlandı. Üstelik yılın üçüncü çeyreğinde Jungkook bombayı patlattı.

TikTok, Instagram, Twitter, Melon, Weverse… Aklınıza gelebilecek tüm platformlar, 2 hafta boyunca sadece Jungkook’un ilk solosundan bahsetti.

Şarkının sözleri de bildiğiniz gibi çok anlamlı. ‘Seni bir geceden diğerine her saat, her dakika, her saniye seveceğim’ diyerek bizim için ne ifade ettiğini anlamadığımızı sanıyorsa çok yanılıyor.

Şarkı, dünyayı kasıp kavurmak şöyle dursun, kasırgalara neden olduğunu söyleme yeridir. Jungkook, yıllar önce kurduğu bir hayali gerçekleştirdi ve Billboard HOT 100 listesinde zirveye ulaştı.

Sadece bu da değil, aynı anda Billboard HOT 100, Amerika Birleşik Devletleri Hariç Billboard Global, Billboard Global 200 listelerinde altın madalya kazandı!

Bildiğiniz gibi son dönemde K-POP gruplarının yeni müziklerine TikTok dans çıkartmaları çok meşhur.

Jungkook bunu yapmadan duracak mı? durmuyor Müziğin koreografisiyle bir TikTok akışı başlattı ve bunu BigHit Entertainment bünyesindeki resmi BTS TikTok hesabında paylaştı.

Hatta dün Seventeen grubundaki yakın arkadaşlarından biri olan Mingyu ile Sevenstream’in bir görüntüsünü bile paylaştı (birbirlerine her şarkının akışını sağlamazlarsa ölürlerdi).

97 Line’ın hakkında en çok konuşulan iki üyesi şimdiden Jungkook ve Mingyu. Bugünlerde yan yana görüşüyoruz, Allah muhabbetinizi artırsın çocuklar!

Gelelim her şeyin başladığı yere. Çözemediği için Instagram’ı kapatan ve tekrar Weverse kullanmaya başlayan Jungkook, bakalım kendi TikTok hesabını nasıl ifşa edecek. 😀

HYBE altındaki gruplardan ENHYPEN üyeleri Jungwon ve Jay, Seven akışına katılımlarının bir görüntüsünü paylaştı. Jungkook da duracak mı, TikTok görselini Weverse’te paylaşarak kardeşlerine destek olmak için ‘Aferin’ yazdı.

Asıl sorunun ne olduğunu biliyorsunuz, Jungkook TikTok’ta bir bağlantı paylaştığında kendi hesabının görüneceğini bilmiyordu. VERİLEN ZAFERİ SOSYAL MEDYA HENÜZ ÇÖZEMİYOR…

Hayranların, ilişkiye tıkladıktan sonra yukarıdaki ‘Ian’ hesabını görmesi ve bunun Junkook ile ilgili olduğunu anlaması adettendir. Yıllar önce sahne adının Ian olabileceği ihtimalinden bahsetmişti. Yine de unutmadı ve fake hesabına Ian adını verdi. Sen gerçek bir bebeksin Jungoo…

Sonra utangaç bir şekilde, “Bağlantıyı paylaştığım için hesabımı artık herkes biliyor. Ian takma adımı verdiğim için utanıyorum.”?

Ayrıca hesapta rastgele paylaşımlar yapmayacağını ve sadece bir şeyler izlemek için kullanacağını söylüyor. Bunu göstermekten çekinmiyor. 😀

Ian’ın adı açığa çıkıp utandığında, adını hemen JK olarak değiştirdi. Kullanıcı adı farklı…

Profiline ‘Benimle alay etme’ yazmış, gülmeyi seveceğim şimdi. ?

Takip izinlerini açtıktan sonra TikTok’ta 1 milyona en hızlı ulaşan hesap olduğunu söylememe gerek var mı? Ayrıca BTS’in elindeki Guinness rekorunu da kırdı.

Küçük maknemiz 2 saatte 1 milyon takipçiye ulaşan hesap oldu. Diğer rekor da BTS’in resmi hesabındaydı. BTS 3 saat 31 dakikada, Jungkook ise 2 saat 36 dakikada 1 milyona ulaştı.

Bizi bu kadar güldürmesi yetmedi, TikTok hesabında beğendiklerini görmemizi de sağladı.

Dünyadaki en komik şey, Yedi meydan okuma resimlerini hiç sevmemesi, ama keşfettiği komik resimleri.

Utanmadan kendisine yapılan düzenlemelere yorum yapmaya ve gülmeye başladı. Beni öldürecek… ?

Bu kazanabilmen için bir sınav değil, çalışabilmen için bir ders değil. Sevilmeyi bırak, seni de sevmek erdemli ol Jeon Jungkook!

Bizi çok güldürdün, yaşasın! ??

sincikhaber.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Ankara nakliyat
Başa dön tuşu