Haber

Bursa Emniyet Müdürlüğü Üniversite Kampüslerinde Propagandaya Karşı Bilinçlendirme Faaliyetleri Gerçekleştiriyor

Bursa Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü, ‘bilgilendirme ve önleme faaliyetleri’ kapsamında ‘El Ele Güvenli Geleceğe’ projesiyle öğrencileri propagandaya karşı bilinçlendirmek amacıyla üniversite kampüslerinde stant kurdu.

Bursa İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü, bilgilendirme ve önleme faaliyetleri kapsamında üniversite kampüslerinde propagandaya karşı stant kurdu. “Güvenli Geleceğe El Ele” projesi kapsamında polis ekipleri, gençleri terör propagandasına karşı bilinçlendirmek, terörle ilgili bilgilendirmek amacıyla Bursa Teknik Üniversitesi, Bursa Uludağ Üniversitesi ve Mudanya Üniversitesi’nde stantlar kurdu. terör örgütlerinin amaç, faaliyet ve hedefleri ile polis-öğrenci ilişkilerinin güçlendirilmesi. Ekipler, toplam 20 bin 540 üniversite öğrencisiyle birebir temas kurarak bilgilendirici broşür dağıttı, su ve kek ikramında bulundu, defter ve kalem hediye etti.

İl Emniyet Müdürlüğü’nün bilgilendirme ve tedbir çalışmaları çerçevesinde yürütülen çalışmayla kaçak yapılara karşı mücadelenin aralıksız devam edeceği bildirildi. -BURSA

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Ankara nakliyat
Başa dön tuşu