Haber

Bursa’da genç kızları fuhuşa zorlayan şebekeye operasyon: 17 gözaltı

Bursa’nın 3 ilinde genç kızları fotoğraflarını kataloğa dönüştürerek fuhuşa zorlayan ve genç kızları yüksek gelirli iş vaadiyle kandıran şebekeye düzenlenen operasyonda gözaltına alınan 17 zanlı, işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. polis süreçleri

İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Etik Büro Amirinin yaptığı çalışmada, şebekenin genç kızları çektikleri fotoğraflardan katalog hazırlayarak lüks eğlencelere götürdükten sonra fuhuşa zorladığı ve parayla kandırdığı belirlendi. yüksek gelirli iş vaadi. Yapılan teknik ve fiziki takibin ardından Cuma günü zanlılar için ‘Katalog1’ adlı operasyon düzenlendi. Bursa merkezli Ankara ve Sivas’ta düzenlenen baskınlarda 17 kişi gözaltına alınırken, fuhuşa zorlanan 4’ü yabancı uyruklu 22 kadın kurtarıldı. Zanlıların ev ve apartmanlarında yapılan aramalarda 4 ruhsatsız tabanca, 1 pompalı tüfek, 180 uyuşturucu hap, 20 cep telefonu, 2 dizüstü bilgisayar, 4 kadın pasaportu, 30 bin lira ve fuhuştan elde edilen paranın kaydedildiği defter kaydedildi. ele geçirildi. Diğer illerde yakalanan zanlılar Bursa’ya getirildi.

Öte yandan fuhuş çetesinin telefon görüşmeleri sırasında polise yakalanmamak için müşteri buldukları kadınlara ‘Yerim var’ gibi şifreli mesajlar göndererek gidecekleri adrese yönlendirdiği öğrenildi. , ‘Yerine gideceğiz’.17 ŞÜPHELİ MAHKEMEDE.

Gözaltına alınan CS (33), HG (34), CK (33), EY (33), TA (49), YG (20), BY (28), BG (27), İ.A. (40), AT (26), II (46), İ.HU (39), MK (23), UB (38), RK (22), SA (29) ve GD (49) adliyeye sevk edildi. bu sabah İl Emniyet Müdürlüğü’ndeki işlemlerinin tamamlanmasının ardından.

manyasajans.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Ankara nakliyat
Başa dön tuşu