Haber

Eski sevgilisiyle tatil fotoğrafları paylaşan İrlandalı futbolcu, maç öncesi rakibinin elini sıkmadı.

İrlandalı Kadınlar Dünya Kupası forveti Ruesha Littlejohn, eski sevgilisiyle tatil fotoğrafları paylaşan Avustralyalı yıldız Caitlin Foord’un maç öncesi elini sıkmadı.

Perşembe gecesi Avustralya ile İrlanda arasında oynanan Dünya Kupası açılış maçı, iki rakip golcü arasında yaşanan şaşırtıcı olayın yaşandığı maçtan daha çok konuşuldu.

Video görüntüleri, İrlandalı forvet Ruesha Littlejohn’un Avustralyalı yıldız Caitlin Foord ile futbolda oldukça alışılmadık bir şekilde el sıkışmayı açıkça reddettiğini gösteriyor.

Görgü tanıkları, maçtan sonra gerginliğin arttığını ve Littlejohn’un sahada Foord’a yaklaşmaya çalıştığını ancak grup arkadaşları tarafından fiziksel olarak engellendiğini belirtiyor.

Şimdi, İrlandalı forvetin tuhaf davranışının ardındaki neden hakkında söylentiler dolaşıyor ve hayranlar bunun Littlejohn’un uzun süredir ortağı ve İrlandalı kaptanı Katie McCabe ile son zamanlarda ayrılmasıyla ilgili olabileceği konusunda spekülasyon yapıyor.

İrlanda’nın göz alıcı futbol çiftlerinden biri olan Littlejohn ve McCabe, yedi yıldan uzun bir süre sonra ayrıldılar ve ayrıldıklarını Dünya Kupası’ndan hemen önce İngiltere’nin Players Tribune dergisine verdiği röportajda doğruladılar.

habercizre.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Ankara nakliyat
Başa dön tuşu