Haber

Galatasaray-Beşiktaş derbisinde deplasman yasağı 445 gün sonra sona erdi

Süper Lig’in 9. haftasında Galatasaray’ı konuk edecek Beşiktaş taraftarları RAMS Park’a geldi. Böylece 2 Ağustos 2022 tarihli derbilere uygulanan deplasman yasağı da tamamen sona erdi.

445 GÜN SONRA İLK

Siyah beyazlı taraftarlar derbinin oynanacağı RAMS Park’a akın etti. Yol boyunca güvenlik güçlerinin de eşlik ettiği taraftarlar toplu halde stada girerek tribünlerdeki yerlerini aldı. Böylece derbilerde 445 gün süren deplasman yasağı da sona erdi.

DIŞLANMA YASAĞI NE ZAMAN BAŞLADI?

İstanbul Valiliği, Beşiktaş, Galatasaray ve Fenerbahçe yöneticilerinin istek ve kabulleri doğrultusunda, aralarında İstanbul’da oynanacak Süper Lig ve Ziraat Türkiye Kupası maçlarına konuk grup seyircisine izin verilmeyeceğini duyurdu.

Valilikten yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

“Vilayet Spor 02.08.2022 tarihli ve 1 (bir) sayılı kararın alındığı Güvenlik Kurulu toplantısında, Beşiktaş, Galatasaray ve Fenerbahçe kulüpleri adına katılan yöneticiler kendi istek ve kabulleri doğrultusunda göreve davet edildi. Bu kulüplerin kendi aralarında İstanbul’da oynayacağı Spor Toto Süper Lig ve Ziraat Türkiye Kupası müsabakaları. “Takım seyircilerine izin verilmeyecek.”

hadimhaber.xyz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Ankara nakliyat
Başa dön tuşu