Haber

Haberler.com 8 Ağustos 2023 Türkiye ve dünya gündemi: Haberler.com editörleri günün önemli haberlerini ve manşetlerini sizler için derledi!

8 AĞUSTOS 2023 SALI, Türkiye’de ve Dünya’da ÖNEMLİ HABERLER!

Türkiye ve dünyadaki olay ve gelişmeleri anlık olarak okuyucularına aktaran Haberler.com’un haberleriyle siyaset, spor, magazin, kültür, sanat, dünya ve diğer tüm kategorilerdeki güncel haberlere ulaşabilirsiniz. İşte Türkiye ve dünya gündemindeki öne çıkan gelişmeler…

KAMUOYU ANKETİNDE ŞAŞIRTICI SONUÇ! VATANDAŞLARIN YÜZDE 70’İ EKONOMİDEN VE HAYAT MALİYETİNDEN OLUŞTU

Türkiye’de yüksek enflasyon, kur dengesizliği gibi unsurlar toplumun her kesiminde hissedilirken, son yapılan kamuoyu araştırmasında da ortaya çıktı. “Türkiye’nin en önemli sorunu nedir?” Ankette vatandaşların yüzde 68,6’sı “Ekonomi ve yaşam maliyeti” yanıtını verdi.

Dünyadaki ekonomik dalgalanmalar Türkiye’yi önemli ölçüde etkilerken, hem yüksek enflasyon hem de kurdaki dengesizlik toplumun her kesiminde hissedilmeye devam ediyor. Ekonomik sorunlar ve hayat pahalılığı vatandaşların öncelikli sorunları olarak gösterilirken, durumun vahameti son yapılan kamuoyu araştırmasına da yansıdı. ASAL Araştırma’nın “Türkiye’nin en önemli sorunu nedir?” sorusuna katılımcıların yüzde 68,6’sı “Ekonomi ve yaşam maliyeti” cevabını verdi.

TUNCELİ’YE BAKANAN İMAMOĞLU, KAMERA ÖNÜNDE KILIÇDAROĞLU’YU ARADI: SİZSİZ GELDİM

Tunceli’yi ziyaret eden İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, kameralar önünde CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu ile telefonda görüştü. İmamoğlu, CHP liderine telefon geldiğini belirterek, “Genel liderim cebinizi aradı ama açmadı. Sizden habersiz Tunceli’ye geldim.”

Tunceli’de temaslarda bulunan İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, ‘değişim’ tartışmaları nedeniyle araları açılan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile kameralar önünde telefon görüşmesi gerçekleştirdi. İmamoğlu, Kılıçdaroğlu’na, “Cebinizi aradım ama başkanıma ulaşamadım.” söz konusu. Telefonu kapattıktan sonra gazetecilere açıklama yapan İmamoğlu, Kılıçdaroğlu ile sürekli iletişim halinde olduklarını belirterek, “Sokak başında başkanımı aradım ‘Vallahi Tunceli’ye sizden habersiz geldim’ dedim. , Bilginize’.”

MERT’İN MASTERCHEF DRIVE’DA DİLARA HAKKINDA YAYINLADI SERGEN KORKTU! BİRBİRLERİNİN ÜZERİNE YÜRÜDÜLER

MasterChef All Star’ın bu akşam yayınlanacak olan bölümünde Mert ve Sergen arasındaki gerilim tırmanıyor. Tartıştığı Sergen’in “Dilara çıktıktan sonra arkasından yazdığını gördüm. Artık bunlardan çok rahatsız oldum” sözlerine sinirlenen Mert, “Özel hayatımı getirmeyin” diyerek tepki gösterdi. burada” kulis. Üst üste yürüyen yarışmacıların ortasındaki gerilimin nasıl son bulacağı bu akşam belli olacak.

TV8 ekranlarının iddialı yarışı MasterChef All Star’ın dün akşam yayınlanan bölümünde gergin anlar yaşandı. Grup seçmelerinde başlayan Mert ve Sergen tartışması kulislerde devam etti. Yeni bölüm fragmanında yer alan görüntüde, Sergen ve Mert’in kulislerde birbirlerinin üzerinde yürüdüğü görüldü.

DÜNYA BU TRANSFERİ KONUŞACAK! SERGIO RAMOS GALATASARAY’A YEŞİL IŞIK YAKTI

Paris Saint-Germain ile yollarını ayıran Sergio Ramos, Galatasaray’ın ilgisine olumlu yanıt verdi. MLS ve Suudi Arabistan’dan da teklifler alan dünyaca ünlü stoper, Şampiyonlar Ligi nedeniyle sarı-kırmızılı takımda forma giymeyi dört gözle bekliyor.

Icardi ve Zaha’nın ardından Galatasaray bir bombayı daha patlatmak için kolları sıvadı. PSG’den ayrılan Sergio Ramos ile temaslarını artıran sarı-kırmızılılar, futbolcudan olumlu yanıt aldı.

NEWS.COM HAKKINDA

Haberler.com ;Güncel, siyaset, ekonomi, spor, magazin, dünya, sağlık ve diğer tüm kategorilerde güncel trendler. haberler Haberleri sunmak ve internet kullanıcılarının haberlere erişimini kolaylaştırmak için oluşturulmuş kapsamlı bir haber portalıdır. ajandada Son dakika Türkiye’den ve dünyadan gelişmelere, son dakika haberlerine Haberler.com’da ulaşabilirsiniz. Haberler.com’u Facebook, Twitter, Instagram ve diğer tüm sosyal medya platformlarından takip edebilirsiniz. Haberler.com uygulamasını IOS, Android ve Huawei telefon ve tabletlerinizden rahatlıkla kullanabilirsiniz.

habercemisgezek.xyz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Ankara nakliyat
Başa dön tuşu