Haber

İsrailli TikTok Kullanıcıları Yeni Bir Akım Başlattı: Filistinlilere Müzikle İşkence Edip Bunu Paylaşıyorlar

İsrail ile Filistin arasında 7 Ekim’den bu yana devam eden savaşta çok sayıda insan hayatını kaybetti. İsrailli TikTok kullanıcıları, Filistinlilere müzik eşliğinde işkence yaptıkları görüntülerini TikTok’ta paylaşarak trend haline getirdi.

Detaylar insanın kanını donduruyor!

Kaynak:https://twitter.com/muhammadshehad2/s…

İsrail ile Filistin arasındaki savaş 7 Ekim’den bu yana sürüyor.

O günden bu yana sivillerden polislere kadar çok sayıda insan hayatını kaybetti.

X platformunda Muhammad Shehada isimli gazeteci, İsrailli TikTok kullanıcılarının, esir alınan Filistinlilerin müzik eşliğinde işkenceye tabi tutulduğu görüntüleri paylaştıklarını söyledi.

Bunun da bir ‘trend’ haline geldiğini belirten Shehada, o görsellerden bazılarını kullanıcılarla paylaştı.

“Her şey gözleri bağlanıp güneşte pişmeye bırakılan Filistinlilerin görüntüleriyle başladı. İsrailli bir güvenlik yetkilisi, bunun mahkumları stres altında tutmak için kasıtlı bir işkence olduğunu belirtti.”

“İsrail’in en çok izlenen Kanal 12’si bu videoları komik bulmuş ve videoların sahibini Gazze ve Filistinli tutuklularla dalga geçmek için arka planda çalan şarkıya ev sahipliği yapmıştı.”

“İşkence gören tutukluları taklit eden başka bir video anında viral oldu ve TikTok’ta ‘meydan okuma’ haline geldi.”

“Batı Şeria’daki İsrail askerlerinin “Manny Mamtara” müziği eşliğinde tutuklularla alay ettiği başka bir video.

“Bu videoda bir İsrail askeri, gözleri bağlı ve tutuklu Filistinlilerle dolu bir otobüse biniyor ve bunları müzik eşliğinde kaydediyor. Tekrar ediyorum: Burası Hamas’ın sorumlu olmadığı Batı Şeria’dır…”

“IDF suç teşkil eden davranışları ödüllendiriyor. İşkence gören Filistinli tutuklularla alay etmek ve videoların arka planında şarkıları söylemek için bu şarkıyı yapan Manny Zuckerl, IDF üssünde ağırlanıyor.”

“Bunun gibi pek çok video var. İsrail askerleri Batı Şeria’daki Filistinlileri tutuklamaya ve videoya kaydetmeye devam ediyor.”

“Bu işkence ve vahşi davranış kesinlikle bir savaş suçudur.”

“Önemli İsrailli politikacı ve gazeteci Yinon Magal, TikTok’un Filistinlileri kaçırma ve aşağılama mücadelesini o kadar seviyor ki bunu çocuklarıyla birlikte yapıyor. O, Knesset’in (parlamento) bir üyesiydi.”

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Ankara nakliyat
Başa dön tuşu