Haber

Kadıköy’de Bostancı Metro İstasyonu’nun çevre düzenlemesi nedeniyle Bağdat Caddesi girişindeki tüm şeritler trafiğe kapatıldı.

Kadıköy’de Bostancı Metro İstasyonu’nun çevre düzenlemesi nedeniyle Bağdat Caddesi girişindeki tüm şeritler trafiğe kapatıldı. Bölgede uzun araç kuyrukları oluştu. Bölgede yaşanan yoğun olaylar drone ile havadan görüntülendi.

Bostancı Metro İstasyonu Çevre Düzenlemesi Geçici Trafik Sirkülasyon Projesi kapsamında Bağdat Caddesi girişinde Bostancı Tren İstasyonu hattı boyunca tüm şeritler trafiğe kapatıldı. Polis ekipleri eşliğinde trafik akışı Köy Yolu Caddesi’ne yönlendirilirken, 13 Ocak’ta başlayan çalışmanın yaklaşık 270 gün sürmesinin planlandığı öğrenildi. Öte yandan Bağdat Caddesi girişlerinin trafiğe kapatılmasına çevre esnafı da tepki gösterdi. Maltepe istikametine giden otomobil müşterilerinin park edecek yer bulamadığını söyleyen esnaf, yetkililerden bu soruna bir çözüm bulmalarını istedi. Yapılan çalışmalar nedeniyle uzun araç kuyrukları oluştu. Bölgedeki trafik yoğunluğu havadan görüntülendi.

“Kepenkleri kapatacak seviyeye ulaştık”

Yapılan çalışmalarla ilgili konuşan mahalle esnafı Hıdır Karaağaç, “Burada insanlar çok mağdur oldu. Çalışmaların ardından burada trafik kaotik hale geldi. İnsanlar yolu, dükkanı kullanamadığı için esnaf da mağdur oldu. kepenkler kapatılacak seviyede. En iyisi gelip anahtarları onlara vermek. “Buradaki dükkanları kapatalım. Buradaki kiralar aslında çok ağır. Bu yol açılmadan burada hiçbir hareket olmayacak. İnsanlar burada durup alışveriş yapıyordu, artık duramayacaklar. Sürücülerin durma şansı yok, ceza kesiliyor. Esnaf olarak gerçekten zor durumdayız” dedi. – İSTANBUL

haber-ayas.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Ankara nakliyat
Başa dön tuşu