Haber

Miami Belediye Başkanı Francis Suarez, 2024 başkanlık seçimleri için adaylığını açıkladı

YENİ ABD’de Miami Belediye Başkanı Francis Suarez, 2024 başkanlık seçimleri için Cumhuriyetçi Parti’den aday olduğunu açıkladı.

Suarez, 2 dakikalık video mesajında ​​2024 cumhurbaşkanlığı seçimlerine aday olduğunu duyurdu.

Mesajında ​​Miami’de uyguladığı sosyo-ekonomik politikalardan bahseden Suarez, “Washington’un tek yapmak istediği, onları göreve getirenler için savaşmak yerine birbiriyle savaşmak.” sözünü kullandı.

Suarez, “Sizin çocuklarınız ve kendi çocuklarım için yarışıyorum. Onlara hak ettikleri geleceği verelim” dedi. söz konusu.

Cumhuriyetçi Parti’den cumhurbaşkanlığı yarışına giren ilk Latin adayı olarak öne çıkan 45 yaşındaki Suarez, 2017’den bu yana Miami Belediye Başkanı olarak görev yapıyor.

Suarez, eski ABD Başkanı Donald Trump ve Florida Valisi Ron DeSantis’in ardından Florida’dan seçimlere aday olan üçüncü aday oldu.

Eski ABD Başkanı Donald Trump, eski ABD Başkan Yardımcısı Mike Pence, Florida Valisi Ron DeSantis, ABD’nin eski BM Daimi Temsilcisi Nikki Haley, genç multimilyoner Vivek Ramaswamy, iş adamı Perry Johnson, muhafazakar siyahi radyo sunucusu Larry Elder, Senatör Tim Scott, siyasetçi Asa Hutchinson ve dün yarışa katılan eski New Jersey Valisi Chris Christie.

Demokrat Parti’den ABD Lideri Joe Biden, eski ABD Lideri John F.Kennedy’nin yeğeni Robert F.Kennedy Jr. ve yazar Marianne Williamson adaylıklarını resmen açıklamıştı.

ABD’li akademisyen ve aktivist Cornel West, Halk Partisi’nden seçimlere aday olduğunu açıkladı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Ankara nakliyat
Başa dön tuşu