Haber

Safranbolu Belediyesi Aktif Yaşlanma Merkezi Üyeleri Karabük Yücel Huzurevini Ziyaret Etti

Safranbolu Belediyesi Aktif Yaşlanma Merkezi’nin 30 üyesi, Safranbolu Belediye Başkanı Elif Köse ile birlikte Karabük Yücel Huzurevi sakinlerini ziyaret etti.

Başkan Köse’ye Sosyal Destek Hizmetleri Müdürü İnci Sungur, aktif yaşlanma merkezi personeli ve Safranbolu Belediyesi Aktif Yaşlanma Merkezi’ne kayıtlı 30 vatandaş eşlik etti. Yücel Huzurevi yöneticileri tarafından karşılanan Başkan Köse, huzurevinin yaşlı sakinleriyle tek tek sohbet etti. Aynı zamanda Aktif Yaşlanma Merkezi üyeleri ve huzurevi sakinleri de uzun süre sohbet etme imkanı buldu. Ziyarette Başkan Köse, Safranbolu Belediyesi Aktif Yaşlanma Merkezi’nde sunulan hizmetlerden bahsetti.

Aktif Yaşlanma Merkezi’nin kapılarının her yaştan bireye açık olduğunu belirten Lider Köse, “Sizlerle sohbet etmekten keyif aldık. Aktif Yaşlanma Merkezimizde alanında uzman gerontologlar, psikologlar, sosyal hizmet uzmanları var ve harika vakit geçiriyorlar. Hobi kurslarında onlara ders veren öğretmenlerimizle vakit geçirdik.Safranbolu Belediyesi’nde göreve geldiğimizden beri herkese dokunacak projeler yapmaya çalışıyoruz.Bu hepimizin geleceği.Ne durumda olacağımızı bilmiyoruz. Bir süre sonra nasıl yaşlanacağımızı ve nasıl yaşlanacağımızı ancak yaşımız ilerledikçe hem fiziksel hem de ruhsal olarak kendimizi hazırlayabiliyoruz. “Başkasına ihtiyaç duymadan daha uzun yaşamak için Aktif Yaşlanma Merkezi’nde yapabileceklerimizi hayata geçirmeye çalışıyoruz. Şu anda sizlerle birlikte olmaktan keyif aldığımı belirtmek isterim ve hepinizin ellerini öpüyorum” dedi. – KARABÜK

haber-alpu.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Ankara nakliyat
Başa dön tuşu