Teknoloji

Seri, Yeni Forza Motorsport ile Ekim’de Pistlere Dönüyor

Yarış simülasyonunu seven oyuncuların öncelikli tercihleri ​​arasında yer alacak olan yeni oyun. forza motor sporlarıXbox Games Showcase 2023 için yeni bir fragman yayınlandı. Ayrıca oyunun çıkış tarihi de belli oldu.


İlginizi çekebilir:  Xbox Games Showcase 2023’te Yeni Masal Görünüyor!


Nihayet 2017 yılında piyasaya sürülen Forza Motorsport 7’nin ardından dizi uzun bir sessizliğe gömüldü. 2020 yılında duyurulan yeni oyun aynı zamanda serinin yeniden anlatımı niteliğindedir.

Son olarak, Ocak ayındaki Developer_Direct sunumunda Forza Motorsport, benzersiz geliştirme ve modifikasyonlara sahip beş yüzden fazla araç, renkler, soyulmuş metal ve cila seviyesi, hasar ve hasar kapsamında arabaların çok daha gerçekçi görünmesini sağlamak için spektrofotometre tekniği sunuyor. araca göre değiştirilebilir. Kir tabakası, gün döngüsünün hava koşulları ile dinamik olarak gerçekleşeceği ve ısı değerlerinin, nemli yüzeylerin ve aşınmaların ve yarışların tür olarak farklı olacağı oldukça iddialı bir deneyim sunacak.

Yeni Forza Motor Sporları Fragmanı

Forza Motorsport, Xbox Games Showcase 2023 sırasında yeni bir fragmanla karşımıza çıktı. Mekanikler, iyileştirmeler ve yeni özellikler hakkında çok fazla detay verilmemiş, daha çok pistler ve araçlar hakkında bilgi verilmiş. Gran Turismo serisinin PlayStation konsollarının nimetlerini sergilemek gibi bir misyonu olduğu gibi Forza Motorsport da Horizon ve Xbox konsollarının nimetlerini gözler önüne seriyor ve bu bağlamda yeni oyunun oldukça etkileyici olduğunu söylemek gerekiyor. Fragmanda bunu bir kez daha görebiliriz.

10 Ekim 20232019 tarihinde PC ve Xbox Series için çıkacak olan oyun, Oyun Geçişikütüphaneye eklenecektir.

haber-guzelyurt.xyz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Ankara nakliyat
Başa dön tuşu