Yaşam

The Last of Us 2. Sezon Çekimleri Yakında Başlayacak

HBO işvereni Casey Bloys’un yaptığı açıklamaya bakılırsa, The Last of Us Dönem 2 çekimi yakında başlayacak. Dizi sorumlusu ve ortak yaratıcı Craig Mazin’in ilk bölümün yayınlanması için belirttiği 2025 hedefi gerçekleşecek gibi görünüyor.


İlginizi Çekebilir:  Çok Oyunculu The Last of Us İptal Edilmiş Olabilir


The Last of Us’ın ilk sezonunun gösterdiği başarının ardından elbette ikinci sezonun ne zaman geleceği merak ediliyor. Hatırlayacağınız üzere ilk olarak mayıs ayında WGA, temmuz ayında ise SAG-AFTRA greve gitmiş, dizi ve film çekimleri süresiz olarak durdurulmuştu. Tabi bu bir sonraki dönemin çekimlerini etkileyebilecek bir durumdu. Aynı ay Deadline’a verdiği röportajda konuşan dizi sorumlusu ve ortak yaratıcı Craig Mazin, grevlerin uzun süre devam etmemesi halinde 2025 hedefine ulaşabileceklerini belirtti. Ancak bunun için bir başlangıç ​​tarihi belirlemeleri gerektiğini de sözlerine ekledi.

The Last of Us 2. Sezonun Çekimleri Ne Zaman Başlayacak?

WGA veya Hollywood Yazarlar Birliği’nin grevi sona erdi ancak aktörlerin sendikası SAG-AFTRA hâlâ devam ediyor. HBO’nun geçtiğimiz günlerde düzenlediği basın toplantısında konuşan işveren Casey Bloys’un söylediklerine göre The Last of Us Period 2’nin çekimleri 2024’ün başlarında başlayacak. Başlangıçta daha erken bir zaman seçilmiş olsa da WGA ve SAG-AFTRA saldırıları ne yazık ki gecikmeye neden oldu.

Peki yeni sezonun ilk bölümü ne zaman yayınlanacak? Mevcut şartlara göre en erken 2025 yılına kadar yayımlanması beklenmiyor. Elbette oyuncular sendikasının grevi sona erdikten sonra daha net bir görüntünün ortaya çıkacağına şüphe yok.

Son olarak grevler devam ederken Eylül ayında Entertainment Weekly’ye verdiği röportajda konuşan Neil Druckmann, 2. Dönem için ana sınırları belirlediklerini ve grev biter bitmez çekimlere başlayacağını ifade etti. Craig Mazin, ilk bölümün senaryosunu WGA grevi başlamadan önce yazıp HBO’ya gönderdi. Ancak çekimlere başlamayı umdukları sırada böyle bir engelle karşılaşmanın kendileri için üzücü olduğunu söylüyor.

haber-toroslar.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Ankara nakliyat
Başa dön tuşu