Ekonomi

Türkiye Finans, dördüncü kez Türkiye’nin en etik şirketleri arasına girdi

Türkiye Finans, Etik Kıymetler Merkezi Derneği (EDMER) tarafından 10 yıldır düzenlenen ve etik bedellere ehemmiyet veren şirketlerin ödüllendirildiği “ETİKA 2021 Türkiye Etik Ödülleri” tertibinde milletlerarası etik standartlara uygunluğuyla dördüncü sefer ödül aldı.

Türkiye Finans, etik ve iş ahlakı konusunda farkındalık oluşturmak maksadıyla Etik Kıymetler Merkezi (EDMER) tarafından 10 yıldır düzenlenen “ETİKA 2021 Türkiye Etik Ödülleri” organizasyonunda ilgili tüm kriterlerde milletlerarası etik standartlara uygunluk göstererek mükafata layık görüldü. Türkiye Etik Ödülü’nü bu yıl da almaya hak kazanan Türkiye Finans, üst üste üç, toplamda dördüncü kere Türkiye’nin en etik şirketleri ortasına girmeyi başardı.

Konuya ait yorumda bulunan Türkiye Finans İç Denetim ve Ahenk Yöneticisi Hasan Çevik, “Türkiye Finans olarak etik pahalara ve iş ahlâkına olan bağlılığımız insan odaklı kurum kültürümüzün değerli bir kesimidir. Bankamızın, iştirak bankacılığı prensiplerinden ödün vermeden etik bankacılık anlayışla yürüttüğü iş süreçlerinin Etik Bedeller Merkezi üzere saygın bir kuruluş tarafından takdir edilmesi gurur verici bir gelişmedir. Bugüne kadar olduğu üzere bundan sonra da etik kıymetlerimize sahip çıkarak ülkemizin rol model kurumları ortasında yer almaya devam edeceğiz” dedi.

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Ankara nakliyat
Başa dön tuşu