Haber

YSP’li Beştaş, milletvekili olduğu şehre Fransız! yine hata yaptı

  • HABER7

Seçimlerde Erzurum’dan milletvekili çıkaran HDP/YSP’nin bölgeye yabancılığı gün yüzüne çıkmaya devam ediyor. Yeşil Sol Parti Erzurum Milletvekili Meral Danış Beştaşşehre yabancılığını bir kez daha gösterdi.

Seçim sürecinde Yakutiye ilçesine giderek, Palandöken seçim ofisimizi açtıkdiyen Beştaş, şimdi de Aziziye semtini mahalle sanmış.

YSP üyesi Beştaş yaptığı açıklamada, “ Erzurum Aziziye Mahallesi’nde halk aylardır evlerine kavuşmayı bekliyor. Aziziye Mahallesi sakinleri evlerine kavuşana kadar pes etmeyeceğiz.” sözlerini kullandı.

İki kez tekrarladığı hatayla Aziziye Mahallesi’ne Aziziye Mahallesi diyen Beştaş, Erzurum’un ilçelerini bile bilmediğini ortaya koydu.

__________

PKK’NIN BODRUM’UNU DAHA İYİ TANIYIN

Meral Danış Beştaş, HDP Adana Milletvekili olduğu dönemde Güneydoğu illerinde hendek terörü gerçekleştirdikten sonra binaların bodrum katlarında saklanan PKK’lı teröristlerle temasa geçmişti. Beştaş, PKK’lılarla telefon görüşmesi yaptı.

Beş taş, Silahlı terör örgütüne üye olmak’, ‘Suç işlemeye tahrik etmek’, ‘Kanuna aykırı toplantı ve yürüyüşlere silahsız katılmak’ ve uyarıya rağmen doğal olarak dağılmamak‘ Ve ‘ Halkı hukuka aykırı toplantı ve gösteri yürüyüşlerine tahrik etmek8 yıldan 23 yıla kadar işlediği kabahatlerden yargılandığı dava kapsamında 3 ay Marmara Cezaevi’nde tutuklu kaldı.

KAYNAK: HABER7

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Ankara nakliyat
Başa dön tuşu