Haber

13 yıl sonra tuvalete düşürdüğü elmas yüzüğünü buldu

ABD’nin Minnesota eyaletinde yaşayan Mary Strand, 2010 yılında 33. evlilik yıldönümlerinde kocasının kendisine hediye ettiği pırlanta yüzüğü 13 yıl sonra bulmuş, ancak daha sonra tuvalete düşürmüş ve bir daha bulamamıştı. Kanalizasyon görevlileri tamir ettikleri makinede buldukları yüzüğü sahibine teslim etti.

ÜÇ KANALİZASYON İŞÇİSİ BULUNDU

71 yaşındaki Strand, ellerini yıkarken yanlışlıkla yüzüğü tuvalete düşürdü. Strand elini uzatarak yüzüğü tutmaya çalıştı ama başarısız oldu. Yüzüğü çıkarmaya gelen eşi, klozeti yerinden çıkarmaya, dışarıdan sallamaya ve hatta klozetin deliğine küçük bir kamera asmaya çalışmış ancak yüzüğü bulamamıştı.

Bu olaydan 13 yıl sonra Strand’ın kızı, yaşadıkları mahallenin sosyal medya sayfasında, kanalizasyon işçilerinin bulduğu ve sahibinin arandığı yüzükle ilgili mesajı gördü. Yüzük, Minnesota, Rogers’ta bozulan bir makineyi tamir etmeye çalışan üç kanalizasyon işçisi tarafından bulundu ve kaybolduktan 13 yıl sonra sahibine iade edildi.

İKİ YÜZÜK DAHA KAYBEDİN

Sosyal medya hesaplarından paylaşılan açıklamanın ardından emsalinde yüzüklerini kaybeden kişiler de yetkilileri arayarak yüzüğün kendilerine ait olup olamayacağını sordu.

Ancak bu, Strand’ın pahalı bir yüzüğü ilk kaybetmesi değildi. Washington Post’a yapılan açıklamaya göre Strand, meslektaşlarının kendisine Noel hediyesi olarak verdiği beş safirli yüzüğü ve elmas yüzükten önce kullandığı nişan yüzüğünü de kaybetti.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu