Teknoloji

Elon Musk: Tesla 2 Yeni Model Üzerinde Çalışıyor!

Elektrikli otomobil dünyasının değerli temsilcilerinden biri tesla dün bir etkinlik düzenledi. Şirket hissedarları ile düzenli olarak düzenlenen bu etkinliğe katılan CEO Elon Musk, markanın gelecek planları hakkında açıklamalarda bulundu. Musk, Tesla’nın iki yeni otomobil üzerinde çalıştığını duyurdu. Elon Musk, konuyla ilgili yaptığı açıklamalarda, ” Yeni bir ürün geliştirdiğimizi vurgulamak istiyorum.Ayrıca bir süredir gündemde olan Elon Musk yolcu arabasıhakkında da konuştu

Aslında Elon Musk’ın yaptığı açıklamalar çok düşündürücü. sürpriz değil . Çünkü şirket, mart ayında düzenlediği bir başka etkinlikte bu iki otomobille ilgili bir görsel paylaşmıştı. Elon Musk’ın bugün yaptığı açıklama, geçmişte yaptığı açıklamalar bir devam filmiydi.

Muhtemelen uygun fiyatlı modeller olarak karşımıza çıkacaklar!

*Tesla’nın Mart ayındaki etkinlikte gösterdiği fotoğraf. Sağda, kapalı iki model var.

Yine de Elon Musk kartlarını açık oynamadı. ” Ürünlerin tasarımı ve üretim teknikleri sektördeki her şeyden daha fazladır. çok üstün. Sözlerini kullanan CEO, gerçekleştirdikleri toplantının bir lansman olmadığını hatırlattı. Musk’a göre bu, her iki araç için de özel bir durumdu. öğle yemeği yapılacaktır. Bu olay, araçlarla ilgili tüm bilgileri ortaya çıkaracaktır. Ancak konuyla ilgili şimdiden bazı tahminler var.

Tesla’nın Mart ayında gösterdiği fotoğraftaki arabalardan biri minibüs ya da MPV tarzındayken, obur olan ise oldukça küçük ve bir sedan veya hatchback havası var. Elon Musk’ın ima ettiği araçlardan birinin yıllardır dile getirildiği durum bu. Model 2“adlı bir hatchback olabileceğini düşündürüyor” 25 bin dolar bandında fiyatlandırılması ve markanın en ucuz arabası olarak piyasaya sürülmesi planlanıyor. Diğer model hakkında hiçbir şey bilinmiyor. Elon Musk’a göre her iki model de piyasaya çıktığında Tesla’nın yıllık üretim kapasitesi yaklaşık 5 milyona çıkacak.

Tesla Roadster üretimi ertelendi!

Elon Musk’ın hissedarlar nezdinde dile getirdiği konulardan biri de yıllardır konuşulan ancak seri üretime geçemeyen Roadster oldu. ” Bu bir taahhüt değil ama inşallah seneye üretime başlayacağız. Elon Musk, aracın ertelendiğini bir kez daha duyurdu. Bu açıktır; Elon Musk, bu aracı neden önemsemediklerini de açıkladı. Açıklamaya göre ikinci nesil Tesla Roadster değerli bir otomobil olacağı için şirketin karlılığını çok fazla etkilemeyecek. Bu Model 3 Bu, Model Y ve Model S gibi araçların öncelik kazanmasına neden oluyor ve bu olduğunda, Roadster üretimi sürekli erteleniyor.

haberlice.xyz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Ankara nakliyat
Başa dön tuşu