Haber

Sancaktepe’de Filistin’e takviye mitingi

Samandıra Saat Kulesi önünde toplanan vatandaşlar Kur’an-ı Kerim ve İstiklal Marşı’nı okudu. Katılımcılar, Türk ve Filistin bayraklarını sallayarak Gazze’ye destek sloganları attı. “Kudüs İslam’ındır”, “Kudüs Müslümanların Kırmızı Çizgisidir”, “Filistin için İsrail’i Boykot Edin”, “Kudüs Ümmetin Kalbidir”Kötü şöhretli pankartlar ve pankartlar taşıdılar.

“Soykırım yok, inanç katliamı var, İslam katliamı var, Müslüman katliamı var.”

Mitingde konuşan Refah Partisi 20. Dönem Rize Milletvekili Şevki Yılmaz, şunları söyledi: “Filistinliler ve İsrailliler kuzendir. Soykırım yok. Filistinlilerin dedesi İsmail Aleyhisselam, İsrailoğullarının dedesi İshak Aleyhisselam’dır. Soykırım yok. İman katliamı var, İslam katliamı var, Müslüman katliamı var. Bu İsrailliler kendi akrabalarını katletmediler mi? Hz. Zekeriya Aleyhisselam’ı testereyle kim kesti? Bunlar Yahudiler. Yahudiliğin merkezi Yusuf aleyhisselamın vakfıyla başlar. Yusufumuzu ortalığa attılar. Hainlik, o hain kardeşlerin torunlarından devam ediyor. O olacak. Eğer isterseniz Filistin bugün bir açıklamayla ayakta durabilir. Papa’nın sözleriyle. Ama aynı zamanda Yahudidir. Bu Yahudiler aynı zamanda Hıristiyanlığı da yönetiyorlar. Onu ele geçirdiler. Bakanları koruyor. Filistinliler Kabe’yi koruyor. Bu ümmetin savaşıdır. Oraya düşsün ve görelim. Neler oluyor dünya?”söz konusu.

İnsanların Filistinliler için hep birlikte dua ettiği mitinge Sancaktepe Belediye Başkanı Şeyma Döğücü’nün yanı sıra bazı milletvekilleri, siyasi parti ilçe başkanları, STK temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Ankara nakliyat
Başa dön tuşu